kablosuz modemlere dikkat...

Yeni çıkmış veya çıkacak teknolojiler hakkında bilgiler ve donanım tutkunları burada.

Moderatör: Süper Moderatör

kablosuz modemlere dikkat...

Mesajgönderen nuhgemisi tarih 07.03.2007, 05:03

Arkadaşlar bu gün bi dergide okudum ve merak ettim acaba dışardan modem şifreleme sistemini kırıp girebilirmiyim diye çok değil 2 veya 3 saatlik bi çalışma sonun da malesef üzülerek söylüyorum girmeyi başardım. ben sadece olabilirmi diye merak ettim ya bunu yapan kötü niyetli biri olsaydı insanın başına ne tür derler açılır siz düşünün eğer kablosuz modem kullanıyorsanız mutlaka ama mutlaka ek güvenlik yazılımları kullanın bu yazıyı lütfen ciddiye alın sonunda başı ağrıyan siz olmayın...

benim girdiğim modem türkiyede çok yaygın şekilde kullanılan bi modem kendi sayfasında güvenliğe ne kadar önem verdiklerini sayfalarca yazmışlar bisürü güvenlik yazılımından bahsediyo ama boş...lütfen dikkatli olun...
Kullanıcı avatarı
nuhgemisi
Acemi

Mesajgönderen LocKHarT tarih 07.03.2007, 05:18

Teşekkürler dostum iyi bir konuya değinmişsin.
Bozuk bir saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.
www.lirikler.com
Kullanıcı avatarı
LocKHarT
Co Admin

Mesajgönderen ^^^€ndowas^^^ tarih 21.03.2007, 10:29

bakın bu olayı yaşamış kablosuz modem olsada adam 1 saatte açıyor bilmiyorum kablosuz modemdede aynbı bu olay ama sonun o şifreyi kırıyor
onu koruyacak net prosu var ben onu kullanıyorum ve modem markam ınca :x
Forum Kurallarına aykırı mesajları nedeni ile 5 kez FUNCEP'ten kovulmuştur
Kullanıcı avatarı
^^^€ndowas^^^
Er

Mesajgönderen KAKALETE tarih 22.06.2007, 01:12

dedikleri gibi güzel bi konuya deinmişsin arkadasim saolasin..
ancak ondan çok 8364;ndowas arkdasimizin nici ilgimi çekti we kısıcasi hayran oldum...
hele hele ulkenin su son durumlarini da göz onunde bulundurusak çok da onurlandim...son 10 yıldır laik cumhuriyet we ataturkçüler hep sesiizlikten yana olmalarindan kayitsiz demeyelimde bilir bakar ama görmez derlerya ölelerdi ama yavas yavas 60 kusaği toparlaniyor...bişiler canlanior...arkadasimin dediği gibi "ben yobazin karşisindayim" bu arada adminlerden isteğim su an ki adrenalinle hatirlamiorum ama (warsa kusra bakmayin geri dönemem şimdi) siyasi düşüncelerin savunuldu özgür bi platform açilirsa i olacaktir bence..turkiyenini yeni bakişlari geniş bakişlara ihtiaci war..bunu siz imkani olanlar yaratin,biz yasatalim..
Kullanıcı avatarı
KAKALETE
Acemi

g

Mesajgönderen by_DaGGeR tarih 27.07.2007, 08:26

teşekkurler guzel konu
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
by_DaGGeR
Moderatör

Konum: ...::PC_KOPAT::... Telefon Modeli :n95 + yıldız tuşu basmıyor :=

Dön Bilgisayar ve Teknoloji Dünyası

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Lirikler - Haber Online - Otomobilan - X Sözlük - Gazeteler.es - Yerli Gazeteler - TR Linkleri
www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması

TurkMoz gazeteler