Samsung E-250 Java Yükleme

Motorola, Simens, Panasonic, LG, Samsung ve Diğer telefonlar için paylaşım yapılan forum alanı.

Moderatör: Süper Moderatör

Samsung E-250 Java Yükleme

Mesajgönderen eamix tarih 14.03.2007, 01:11

Samsung E-250 ye java oyunu yüklemek istiyorum çeşitli oyunlar buldum samsung un diğer modelleri ile ilgili java yükleme dökümanlarıda buldum faka e-250 ye olmuyor bilen arkdaşların yardımlarını bekliyorum.
Şöyle ayrıntılı bir tarif...
eamix
Acemi

Mesajgönderen the_bones tarih 26.07.2007, 06:47

EVET OLMUYOR LÜTFEN YARDIM EDİN ve lütfen konuyla alakası olmayan kişiler yazmasın mesela yok dosya uygun değildir yok bilmem ne değildir falan yazmayın lğtfen sadece yardım edin ilginize teşekkür ederim:)
:mrgreen::arrow:[url=http://www.funcep.com/-fenerbahce-fn-club--vt4563.html]FENERBAHCE F@N CLUB
Resim[/url]
;);):):)Resim:):););)
Kullanıcı avatarı
the_bones
Acemi

Re: Samsung E-250 Java Yükleme

Mesajgönderen ghost_? tarih 16.07.2008, 09:01

s.a kardeşim kardeş direk telefona atıpta çalıştırabileceğin program yok yani hafıza kartını bilgisayara takıp attığında çalışmaz ama şu sayfadaki yolu izlersen sonuca varacağını düşünüyorum biz amca oğluyla yaptık oldu ama doru bir şekilde yapılması gerekiyor adımların doru atılması gerekiyor yoksa raşınız boşa gider

diger-f47/samsung-model-telefonlara-oyun-nasil-yuklenir-t10695.html

kolay gelsin kardeşim
ghost_?
Acemi

Dön Diğer

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Lirikler - Haber Online - Otomobilan - X Sözlük - Gazeteler.es - Yerli Gazeteler - TR Linkleri
www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması

TurkMoz gazeteler