arkadaşlar ebboklar son yıllarda kitapların yerini almaya başladı fakat tabi her ne kadar güzel olsa da bilgisayar başına oturup saatlarce kitap okumak haliyle normal kitabı alıp okumaktan çok daha zor ki portatif değil en önemlisi bilgisayarınızı yanınızda taşıyamazsınız bu sebeple ebooklar aslında mobil cihazların gelmesiyle yaygınlaştı ve kullanımı arttı ve doğaldır ki cep telefonları için de bir sürü ebook okuyucu çıktı piyasaya fakat çoğu kullanışlı ve fonksiyonel değil ''bu formatı okur mu?'',''yazılar ya çok büyük ekrandan taşıyor ya da çok küçük'' gibi sorunlar da oluyor haliyle ve bu yüzden size gerçekten ebook okuyucular arasında en iyisi olan repligo viewer programını sunuyorum program çok kullanışlı ve dosyaları iki farklı şekilde gösterir sayfanın kendi formatında ve sayfayı ekrana sığdırarak(flowed-fakat bu modda sayfadaki varsa resimler gösterilmez) ve bu iki durumda da zoom yapabilirsiniz ayrıca sayfayı çevirerek geniş ekran olarak da okuyabilirsiniz ki powerpoint gibi belgelerde çok işe yarıyor.powerpoint,word,excel aklınıza gelen her türlü dosyayı görüntüler.
program .rgo formatındaki dosyaları okur fakat verdiğim converter sayesinde istediğiniz belgeyi anında bu formata çevirebilir ve görüntüleyebilirsiniz.conveter kurulduğunda kullanımı hakkında yardım ekranı çıkar ve oradaki bilgilerle rahatça çeviri yaparsınız.
dosyanın içinde telefon için repligo viewer,pc repligo converter ve converter kayıt kodu var ayrıca sizlere kendi kitaplarımı da ekliyorum denemek isteyenler için ve örnek olması için bir de convert edilmiş powerpoint belgesi koyuyorum kitapların bazıları ingilizce ileride yeni kitaplar da eklerim isterseniz siz de convert ettiğiniz kitaplarınızı ekleyin böylece bir arşiv de oluştururuz.
saygılar
http://www.speedyshare.com/657566309.html
evet arkadaşlar örnek olarak only in converted powerpoint dosyasını ekledim
ve kitaplara da başlıyorum şimdilik kitaplarımın bulunduğu hafıza kartımı bulamadığımdan bir kitap ekleyebiliyorum fakat devamı gelecek
isildur
brian k. crawford,gary d. crawford
yüzüklerin efendisinden bildiğimiz isildur'u anlatan kitap(ing)
arkadaşlar yeni üyemiz challenger01'in isteği üzerine belge convert etmeyi anlatıyorum,temelde word,excel ve powerpoint'de convert etmek aynı olduğu için sadece word'de convert etmeyi anlatıyorum:
öncelikle repligo converter'ı kuruyoruz sonra microsoft word ile herhangi bir dosya açıyoruz(bu sırada makro yüklemesi ile ilgili bir soru gelebilir burada makroları yükle diyoruz),ben bir txt formatlı dosya açtım:
şimdi yardım seçeneğinin yanında repligo seçeneği olmalı,onu seçiyoruz
ve çıkan pencereden ''convert document'' seçeneğine tıklıyoruz
şindi çıkan pencerede bu formatın repligo tarafından desteklenmediği ve dosyayı çevirebilmek için ya çıkan pencerede tamam diyerek veya dosya-farklı kaydet diyerek son word formatında kadetmemiz gerektiğini söylüyor buradan tama diyerek kayıt penceresine geçiyoruz
bu pencerede word belgesi(*.doc) seçeneği ile belgeyi kaydediyoruz
şimdi çeviri penceresi karşımıza çıkıyor
1.document name bölümüne belge adını yazıyoruz
2.browse ile dosyayı kaydetmek istediğimiz yeri belirliyoruz
3.tamam diyerek çevirmeyi başlatıyoruz
çeviri tamamlandıktan sonra ok diyerek çıkıyoruz,rgo formatındaki belgemiz hazır,artık pc'de veya telefonda repligo viewer ile belgeyi görüntüleyebiliriz