WEB ÇEVİRİ PROĞRAMI (TÜRKÇE)

Moderatör: Süper Moderatör

WEB ÇEVİRİ PROĞRAMI (TÜRKÇE)

Mesajgönderen KARAOĞLAN tarih 28.07.2007, 06:42

Web Çeviri (Türkçe)Dostlar..Birçoğumuz sağdan-soldan duyduğu ingillzceyle ingilizceyi yarım-yamalak telafuz etmeye çalışırız ama iş internette dolaşmaya gelince ingilizce bilemeyenler bi noktada duruverirler..Şuan görüntülediğiniz proğramla internette dolaşırken,ingilizcesi olmayan birisi için webçeviri proğramı bi noktada duran bu adımları daha’da ileriye götürmektedir..
Web Çeviri proğramı web sayfaları Türkçe’ye 1-2 dakika içinde %80 gibi başarılı bi çeviri yapmaktadır-ki buda emsalleri arasında gayet başarılı durmaktadır..( Web Çeviri proğramının çevirisini Türkçe’mizin telafuz itibariyle bazen komik çeviriler olmaktadır ama genelde wep çevirisi anlaşılır bi yapıda gerçekleştirmektesir..
KULLANIMI >> Yapmanız gereken tek şey>Girmek istediğiniz sitenin adresini,programın kendi Browserinde( tarayıcısında) açmanız.Yukarıdan çevir(translate) basıyorsunuz ve 1-2 dk. İçinde çevirmek istediğiniz sayfa Türkçe olarak ekranınızda..(Yalnız tek eksi tarafı; sayfa atladığınızda proğramı tekrar-tekrar kullanmak durumundayız.Buyüzden Web Çeviri proğramını arkaplanda çevrimiçi olarak bırakmalısınız..)
1>Proğramın genel içinde (web çeviri HTML yardım doayası) ve (yardım) metin belgesi bulnmaktadır..[/color]
2>(T)_WEB ÇEVİRİ-Web sayfalarının arayüz çevirisini yapmaktadır.
3>(T)_WEB ÇEVİRİ-Web sayfalarının genel çevirisini yapmaktadır.
Web Çeviri proğramı setup-suz çalışır(yuesbi bellek veya hafıza kartı’yla yanınızda taşıyabilirsiniz.)
1 Resimdeki orijinal internet sayfanın web görünümü.
2 Resimdeki orijinal internet sayfanın Türkçe’ye çevrilmiş web görünümü..[/size][/color]
Resim
Resim
Resim

http://rapidshare.com/files/45575099/We ... e.rar.html
Kullanıcı avatarı
KARAOĞLAN
Acemi

Mesajgönderen gomar tarih 29.07.2007, 02:35

güzel program eline sağlık (+) rep
_kabus_ emeğe saygılı olalım_

ResimResim

Resim
Resim
Resim
|>Galatasaray F@n Club< |
Resim
Kullanıcı avatarı
gomar
Yüzbaşı

Mesajgönderen |-MatRock-| tarih 29.07.2007, 03:24

Güzel bir anlatım teşekkürler..
Sokaklarda yankılandı adın, sensizliğe hiç alışamadım, tüm sözlerim küskün sana yine yanlızım ay ışığında.

Dünyaya Yanlız Geldim Yanlız Gidicem.

~MatRock~
Kullanıcı avatarı
|-MatRock-|
Moderatör

Dön İnternet Uygulamaları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Lirikler - Haber Online - Otomobilan - X Sözlük - Gazeteler.es - Yerli Gazeteler - TR Linkleri
www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması

TurkMoz gazeteler