yalnız ö n yargı güzel bir şey değildir özelliklede adminler için ... bu sitede bunu çokça gördüm. ve tabikide sınıf ayrımıda rütbe üstünlüğüde ben ban yemekten uyarı almak tan korkman ön yargılı adminlerden de Allah tan başka hiç bir şeydende sadece doğrular sadece dürüst şeylere izin veririm hayatımda kimseden korkmam ama yalışım olursada özür dilerim ama yanlışlığa asla dayanamam msj larımı ararştırır sanız adminlerin karşısında doğru şekilde çokça durduğumu görürsünüz ama ben buraya özür dilemek için değil tekrar ve tekar sizleri kınamak için geldim ve bu da son msjım
Bu sitede şu ana kadar + rep verdiğim kişilere çok teşekkür ediyorum çünkü onlar bana + verdiler yani bana yararlı şeyler yarar sağladılar
- rep verdiğim kişilerdede haklıyım bunu araştıran görebilecektir burada adam gibi paylaşım yapmış herkezin emeğine teşekkür ediyorum ...
ama bu sitede demokrasi yok şu an banlanmış durumdayın neden peki herzaman doğrunun arkasında durduğumdan bazen sert bir üslup takılmış olabilirim ama neyse doğru söyleyeni dokuz köyden kovmazlarmı zaten ? kalın sağlıcakla ...
(bu mjn kimse okumadan silineceğindende eminim zaten eğer adminlerde birazcık göt varsa bu msj 2 gün burda kalır ! )
Not sözüme tüm adminler alınmasın lütfen herkez kendini bilir
ha pardon son bişey daha vaktinizi aldım ama bu siteyi hayatımdan sildim derken şöyle bir 100-200 üye ile ve 10 000 lerce paylaşımla siliyorum çünkü inanın banabenim çevrem geniştir hemde çok !