bu iş için birçok ücretsiz site var ben genelde http://www.imageshacks.us adlı siteyi kullanıyorum.sitenin anasayfası aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi."gözat" ı tıklıyosunuz ve pc nizdeki resim hangi klasördeyse bulup seçiyosunuz.(bunu herkes biliyodur heralde

resmi seçerken türüne ve boyutuna dikkat ediniz site 1024 kilobyte dan büyük dosyaları upload etmiyor.ve yüklediğiniz resmi avatar olarak kullanacaksanız jpg türüne dönüştürün derim ben (tabi o da ayrı bi konu

evet işte resim.yuvarlak içine aldığım kısımda eklediğiniz resmin küçük boyutlu örneğini göreceksiniz.üzerinde sağ tıklayarak standart copy-paste yöntemiyle ekleyebilirsiniz.ama bu işlem sonucu ekranda gördüğünüz boyutuyla eklemiş olursunuz.orjinal boyutuyla eklemek isterseniz,yuvarlak içindeki resmi tıklayıp açılan sayfada çıkan büyük boyutuna sağ tıklayıp copy-paste yapın.
ayrıca,"vay efendim ben avatarımı değişmek istiyom.yok ben kendi resmimi koyacam" diyosanız.hele hele cinsiyetiniz erkek ise
öncelikle üye olduysanız ayarlar bölümüne giriyosunuz,eğer değilseniz hemen üye olun:))ayarlar bölümünden "profil bilgileri"ne giriyosunuz.aşağıda avatar listesinin altında boş kutucuk var ve yanında "önizleme" yazıyo:))anlaşıldı heralde işte oraya link yapıştıracaz.avatar yapmak istediğimiz resmi aynı şekilde siteye yüklüyoruz.resmin boyutu çok önemli bu arada.avatar olabilecek bir resim seçin yada resim büyükse küçültün.aşağıda yuvarlak içine akmış olduğum,karşısında "direct link to image" yazan yerde verilen linki kopyalıyoruz ve "profil bilgileri"nde avatar listesinin altındaki o boş kutucuğa yapıştırıyoruz.olay bu kadar.eğer problem olursa yardımcı olmaya çalışırız.
başka bir sabahın köründe de imzaya resim ekleme olayını şaapacaz.şimdilik hizmetimiz bu kadar.hayırlı sabahlar efenim:))))
işte bu resmi eklemeyi unutmuşum.şimdi ekledimüstteki siyah şerit ne? diye soracak olursanız(ki soracağınızı tahmin etmiyom ama ben kıllıýına söliim gene de:)) msn im ve girdiim siteler de görükmüş yannışlıklan.onunçün sansür uyguladım biras:))))))))
EN SONUNDA KIRMIZI ÇEMBER İÇİNDE ADRESİ KOPYALAYIP FORUMA YAPIŞTIRIN.MAVİ İÇİNE ALIN VE YUKARIDA IMG DİYE BUTONA TIKLAYIN....