Lirikler

SAYGIYA DAVET

Yönetim tarafından yapılan duyurular.

SAYGIYA DAVET

Mesajgönderen CAZGIR tarih 22.02.2006, 06:56

sevgili arkadaşlar, FUNCEP'in değerli moderatörü, generali lütfen bu siteye saygı gösterin. Sizler sanıyorum bu sitede birşey olabilme fırsatını buldunuz amma yine bu siteyi satıyorsunuz gibime geliyor. Bu satırları yazmak istemezdim yine de sizleri uyarmak istedim. Sizler kendi sitenizi açmış olabilirsiniz. Bu elbette doğal ve herkezin hakkı. FUNCEP'e yapmış olduğunuz katkılar elbette su götürmez bunu asla inkar edemem yalnız Türkçemiz'de bir tabir vardır, sizlere hatırlatmak istiyorum. Yemek yediğin tabaha sı........ derler. :? :? :twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
CAZGIR
Yarbay

Konum: Ege'nin İncisi Telefon Modeli: 6680-6260-6600-6020-E250 Tevellüd:1953

Mesajgönderen SeVeRaL tarih 22.02.2006, 07:52

Sitemizin abisi Levent Abim'e kesinlikle katılıyorum.
Son 1 haftadır sitemizde daha önce karşılaşmadığımız şeyler oluyor.
Bu sitenin 1 senedir ne zor şartlarda ayakta tutulduğunu, karşılaşılan sorunları Levent Abi, nam-ı değer cazgir, bizim kadar biliyor. Şimdi bu tür ilginç olayları görmek ve bir yerde iç dağılmalar yaşamak hepimizi üzüyor.
Azdan az, çoktan çok gider.
Kullanıcı avatarı
SeVeRaL
Administrator

Mesajgönderen flyman tarih 06.04.2006, 11:42

Sitede son bir aydır gördüklerime gerçekten çok üzülüyorum arkadaşlar bakıyorumda funcep için birşeyler yapmaya çalışanların sayısı gitgide azalıyor lütfen arkadaşlar kendi sitenizi açmış olabilirsiniz ama funcep bizimdir herzaman bizim olacaktır.Bu günden sonra artık ciddi bir şekilde uyarıyorum kimse yerli site reklamı yapmıcak yapanlarlada en fazla bir sefer uyarılacaktır bu konuyu severalla görüşücem buna bir çözüm bulacam ne yapıyorsam http://www.funcep.com icin yapıyorum.
Saygılar...
Resim
Kullanıcı avatarı
flyman
Administrator

Mesajgönderen Dragon tarih 19.04.2006, 04:09

Dragon Of The East
Forum Kuralları
Kullanıcı avatarı
Dragon
Çavuş

Dön Yönetim Duyuruları