Lirikler

Lütfen Okuyun

Sitemizde Moderatör Alımı Sona Ermiştir...

Lütfen Okuyun

Mesajgönderen X-TRAS_2 tarih 25.03.2007, 12:14

:) demek banladın :D banlamak ne demek ? ban yemek ? gereksiz yere gerekmeyen ve gereksiz bir şey tabiki emek harcamışsan o ayrı yeni kayıt yapılamazmı ? ama yapmıyacam bu siteyi sildim hayatımdan ...

yalnız ö n yargı güzel bir şey değildir özelliklede adminler için ... bu sitede bunu çokça gördüm. ve tabikide sınıf ayrımıda rütbe üstünlüğüde ben ban yemekten uyarı almak tan korkman ön yargılı adminlerden de Allah tan başka hiç bir şeydende sadece doğrular sadece dürüst şeylere izin veririm hayatımda kimseden korkmam ama yalışım olursada özür dilerim ama yanlışlığa asla dayanamam msj larımı ararştırır sanız adminlerin karşısında doğru şekilde çokça durduğumu görürsünüz ama ben buraya özür dilemek için değil tekrar ve tekar sizleri kınamak için geldim ve bu da son msjım

Bu sitede şu ana kadar + rep verdiğim kişilere çok teşekkür ediyorum çünkü onlar bana + verdiler yani bana yararlı şeyler yarar sağladılar
- rep verdiğim kişilerdede haklıyım bunu araştıran görebilecektir burada adam gibi paylaşım yapmış herkezin emeğine teşekkür ediyorum ...
ama bu sitede demokrasi yok şu an banlanmış durumdayın neden peki herzaman doğrunun arkasında durduğumdan bazen sert bir üslup takılmış olabilirim ama neyse doğru söyleyeni dokuz köyden kovmazlarmı zaten ? kalın sağlıcakla ...
(bu mjn kimse okumadan silineceğindende eminim zaten eğer adminlerde birazcık göt varsa bu msj 2 gün burda kalır ! )

Not sözüme tüm adminler alınmasın lütfen herkez kendini bilir :wink:

ha pardon son bişey daha vaktinizi aldım ama bu siteyi hayatımdan sildim derken şöyle bir 100-200 üye ile ve 10 000 lerce paylaşımla siliyorum çünkü inanın banabenim çevrem geniştir hemde çok !
Kullanıcı avatarı
X-TRAS_2
Acemi

Mesajgönderen matematikci tarih 25.03.2007, 10:23

Konuyu tam bilmiyorum ama hala küfürlü konuşuyorsun senin uzaklaştırılman doğru bir karar olmuş bence...
Matematik olmasaydı şu an her şey çok farklı olurdu...
Msn den yardım vermiyorum lütfen eklemeyin...

FENERBAHCE F@N CLUB
Kullanıcı avatarı
matematikci
Co Admin

Mesajgönderen tharzan tarih 27.03.2007, 12:04

ne diyo bu yaa
ResimResim
THaRZaN GeRi GeLMe ZaMaNı...
Kullanıcı avatarı
tharzan
Yarbay

Mesajgönderen LocKHarT tarih 28.03.2007, 04:46

Yeterince gereksiz bi konu açmışsın zaten de banlanmışsın, eğer ki başka bir hesap açtıysan ve bu mesajımı görüyosan bir daha lütfen böyle konular açma sorunun varsa birileriyle onu foruma yansıtma. Kilitlenmiştir.
Bozuk bir saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.
www.lirikler.com
Kullanıcı avatarı
LocKHarT
Co Admin

Dön Moderatör Başvuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Lirikler - Haber Online - Otomobilan - X Sözlük

TurkMoz