Moderatör: Süper Moderatör
crayz_ayhan yazdı:katılmıyorum telefonun özellikleri fazla ama birde işletim sistemi kullansalr çok iyi olurdu![]()
sinaa yazdı:kesinlikle tavsiye ederim, arka kapakta hiç bi sorun yok, 2 kere bisikletten düşürdüm, birinde 30 km ile gidiyodm, taşın üstüne düştü.. geri aldığımda hala tek parçaydı, 2. düştüğünde o kdr hızlı gitmiyordum ama yine beton üstüne falan düştü ve yine hiç bişey olmadı, ayrıca hiç bi şekilde de kasma gibi bi olay yok, bn 512 lik memory stick kullanıyorm, 5-6 mb kalana kadar doldurmuştum, hiç bi şekilde yawaşlama kasma fln yok.. ayrıca bir çok telefondan çokçok daha iyi bi kamerası war, kendi ekranı biraz küçük ama hiç bi telefon ister 2 mp olsun, ister 1.3 olsun bu telefon gibi göstermiyor, karşılaştırdığım telefonları da yazıyım: lg nin P-7200ü (ekranı dönen), nokia 6270 (2mp yeni çıktı, kaydırmalı), nokia 6680 (1.3 mp çift kameralı olan.), nokia N70 (!), samsung D600 ve samsung un kapaklı 1.3 mp kameralı olanları ve daha birsürü telefon, ama inan hiç biri böyle değil, ya kamera çok yawaş, ya renkler güzel değil.. ve genellikle çoğu 700-800 milyonun üstünde.. bu telefon 600 küsür milyon garantili şekilde ve yanında da gerçek flaş hediyeli, ki bu da 4 metre içinde mükemmel sonuç demek hiç ışık olmasa bile, ayrıca birsürü güzel ayarları war, temalar fln.. oyniycak şey çok, ve cidden sağlam.. bundan önce 2 tane nokia kullandım biri 3660 diğeri de 6670 di.. hiç biri böyle değil bi tek kamerada belki zoom az gelebilir, çnkü 4x ama çok olsa da bişeye yaramazdı bence çünkü dijital zoom mümkün olduğu kadar az kullanılmalı kaliteyi çok düşüren bişey, ayrıca k750 nin otofokus ve makro modu çok başarılı, ve yandaki fotoğraf çekme tuşu 2 kademeli olduğu için ister tam odaklanmasını bekliosun, ister direk çekebiliyosun.. ve kamerada çok fazla özellik war.. gerçekten pişman olmayacağın bişey.. ha walkman yani W serisi telefonlardan w800 ile hemen hemen aynı, aradaki fark dış görünüşü ve w800 de telefon kapalıyken de müzik dinleyebiliyosun, daha değişik bi kulaklıkla geliyo, ve 512 lik kart çıkıyo içinden.. bn siyah olmasını istediğim için k750 aldım.. tipini beğendim annıycağın, ama gerçekten pişman olmazsın.. sonyericsson eskisi gibi değil..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
gazeteler