Splinter Cell Chaos Theory N-gage-N70'te renk artik sorunsuz

Moderatörler: cooper crew, yunusguven, Süper Moderatör

Splinter Cell Chaos Theory N-gage-N70'te renk artik sorunsuz

Mesajgönderen yunusguven tarih 16.03.2008, 03:53

**Splinter Cell Chaos Theory N-gage**

Oyundaki Renk sorunutarafımdan kaldırıldı... Sorun yaşayan olursa lütfen bildirsin...
N70 telefonda test ettim onaylıyorum...

Funcep farkıyla... Aaa bir de yunus abi farkıyla...

RAR'ın içindeki gerekli dosyaları yükleyin... Splinter dosyasının içinden çıkan dosyaları nereye atacağınızı biliyorsunuz.... Libsleri libslere programı programlara appsden çıkanı apps'ye atıyorsunuz.. hiçbir seyi unutmayın eksik kalmasın yoksa renk sorunlu olur. Bunları yapın... color fiksi ve splinterin ektra fiksinide sis dosyası yaptım onuda kurun oyunu kurduktan sonra...

En son islemlere gelelim.. Herseyi yaptınız... Teli kapatıp açın... sonra bluetoot'u açın.. sonra oyunu açın... oyun yukardan yarım ve yesil siyah çıkacaktır... menü tusuna basılı tutun sonra Color fix on'u çalıstırın ve tekrar menü tusuna basın... splinteri seçin ve oyununuz renk sorunu olmadan ve sesli olarak çalısacaktır.. Ve oyunun tadını çıkarın...

Asphalt Urban GT2 oyunundaki renk sorununu da kaldırdım... TCF ve Color fiksi calıstırmadan rahatça oynayabiliyorum... direk oyuna giriyorum... Onu da çok yakında islerimin yoğunluğundan ekleemiyorum.. Comin soon diyorum....

Resim

OYUNU INDIR
Paylasımın ve dostlugun tek adresi
www.funcep.com
Kullanıcı avatarı
yunusguven
Moderatör

Re: Splinter Cell Chaos Theory N-gage-N70'te renk artik sorunsuz

Mesajgönderen osmanatak1 tarih 28.06.2008, 09:01

6630 da oynayabilir miyim peki ?
osmanatak1
Acemi

Dön Ngage Oyunlar(Game)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Lirikler - Haber Online - Otomobilan - X Sözlük - Gazeteler.es - Yerli Gazeteler - TR Linkleri
www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması

TurkMoz gazeteler