Değerli üyelerimiz,kardeşlik,yardımlaşmak ve paylaşmak adında bayağı uğraşlarınız var.bunlardan en belirgin arkadaşlarım pekçok.isim vermek istemiyorum çünkü sanki bir ayrıma tabii tutulmuşluk söz konusu gibiymiş olabilir.onlar kendilerini biliyor.çokça teşekkür ve selamlarımı sunuyorum.
gelelim sadede.bildiğiniz gibi,sitemizde divX ve 3GP medya ve film dosyalarında paylaşım bir hayli arttı,artmakta ve alternatif ve çeşitler çoğalmaktadır.bazı arkadaşlarımız varki,elindeki dosyaları bizlerle paylaşmak adına,bir hayli uzun sürdüğü halde,rapid,speedyshare benzeri dosya sitelerine upload(yükleme) yaparak,bizlere kendi linklerini sunuyor.burda çok önemli bir durum mevcut!rar yada zip şifreleme.
eğerki,bazı üyelerimiz gibi kendi sitelerinede aynı paylaşımı yapıyorsa,çok doğal olacağı için onlardan sitemizin adını rar şifresi olarak belirlemesini
isteyemeyiz.ama sadece sitemize gönül vermiş arkadaşlarımızdan,çevirip büyük emekle sitemize sunduğu film,oyun vb dosyalarına,öncelikle hırsızlık ve (ç)alıntıya meyil vermemek için,onlardan bu dosyaları şifrelemelerini rica ediyorum.
Herşey için teşekkürler ederim sitemiz ve üyelerimiz adına...
rar şifremiz:
www.funcep.com
yada http://www.funcep.com/mehmet erhan gibi site adı ve özel site adınız olabilir.yada farklı alternatif sizlere kalmış...